Distanshealing fungerade för mig

Hejsan, hejsan! Det gläder mig otroligt mycket att du har kommit hit för att läsa ett nytt inlägg. En solig och fin onsdag som denna hade jag tänkt skriva om den hjälpen jag har fått av Gudinnekraft i Nord med distanshealing.

Livet går upp och ner för alla, det är bara en del av livet helt enkelt. Under flera perioder i mitt liv har jag känt att något inte står riktigt rätt till, jag har dock aldrig kommit fram till vad det är. När jag har mått riktigt dåligt har jag vänt mig till många olika personer, allt från läkare till psykologer. Den hjälpen jag har fått av dem har dock inte hjälpt mig så mycket, till viss del har det såklart hjälpt men det har inte känts rätt ändå. Jag började då läsa mer om healing av olika typer, bland annat distanshealing. Jag hittade även företaget Gudinnekraft i Nord och läste mer om dem, av dem fick jag en riktigt bra magkänsla. Därför bestämde jag mig för att ta kontakt med det här företaget för att få deras hjälp. Det här var något jag aldrig hade testat tidigare, därför visste jag inte vad jag skulle förvänta mig av det. Innan jag fick hjälpen bestämde jag mig för att jag inte skulle ha för höga förväntningar, så att jag inte skulle bli besviken om det inte fungerade. Hur som helst fick jag hjälp genom distanshealing, vilket faktiskt fungerade för mig. Efter att jag hade fått deras hjälp försvann den känslan av att något inte stod rätt till, sedan dess har den inte heller kommit tillbaka. Jag är väldigt glad över att det här fungerade för mig, nu slipper jag den obekväma känslan av fel. Om någon av er upplever liknande känslor kan jag verkligen tipsa er om att prova healing eller distanshealing för att se om det också kan fungera för er, ni vet inte förrän ni har testat. 

Du gillar kanske också...