DL bygg och städ entreprenad AB

Hej på er alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Jag vet att ni är många som har haft frågor och funderingar angående det här med att hitta en bra och seriös städfirma på Tyresö med omnejd, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om just detta idag. Jag har tidigare haft stora problem med det här med städningen hemma hos mig, men har nu valt att vända mig till DL bygg och städ entreprenad AB, ett företag som jag fick som tips utav en nära vän till mig som även hon vänder sig till detta företag när hon behöver städhjälp. Jag har tidigare kontaktat flera olika företag som sagts kunna hjälpa mig med hemstädning, men tyvärr har dessa företag gjort mig väldigt besviken, då jag inte kunnat få den hjälp som jag behövt. Jag har tyvärr heller inte tid för att städa på egen hand hemma hos oss, då jag jobbar sena kvällar och har tre barn att ta hand om. Jag blev därför otroligt glad och tacksam över att jag hittade just DL bygg och städ entreprenad AB, då detta företag verkligen har kunnat hjälpa mig med det som jag har varit i behov av. Personalen hos DL bygg och städ entreprenad AB är kvalitativa och kunniga inom kundservice, vilket verkligen uppskattades av mig som kund. Jag kände att jag kunde slappna av och känna mig trygg och säker i mitt val av företag, vilket för mig var väldigt skönt.

De är hos DL bygg och städ entreprenad AB även väldigt kunniga när det kommer till det här med städning, vilket såklart är det absolut viktigaste. Personalen är alltid noggrann och effektiva, och ger mig nu varje vecka ett skinande rent hem, vilket verkligen har underlättat i min vardag. Jag vill tipsa er läsare som befinner er på Tyresö med omnejd att vända er till just DL bygg och städ entreprenad AB. 

Du gillar kanske också...