En liten detalj med golvet

Hejsan hoppsan! Fredag och tänka sig vad dagarna bara springer iväg nu för tiden. Det kändes nästan som att det var måndag igår och jag vet inte riktigt vart dagarna där emellan tog vägen. När till och med jobbet går fort då ska ni veta att tiden går undan ordentligt. Jag har äntligen kommit till ro i min nya bostad men jag kan inte riktigt släppa tanken på att ringa till en golvläggare för att få ett nytt golv. Ni vet hur man trivs bra med någonting men man kan inte hjälpa att störa sig på någon liten detalj, exakt så är det med mitt nuvarande golv. Det är jättefint verkligen men jag kan inte släppa den där lilla skarven vid tröskeln som inte ligger riktigt mot. Jag kanske låter lite petig men det är verkligen något som är så störande, speciellt när strumpan fastna i kanten och går sönder. Det känns som att en golvläggare borde kunna fixa det relativt enkelt men å andra sidan så vet jag inte mycket om golvläggning så jag kan inte svara på det. Kanske är det så att man måste lägga om hela golvet bara för att det är några ynka centimeter som är för korta, eller så räcker det med att göra någon enkel justering. Innan jag ringer någon golvläggare så tänker jag låta pappa komma hit och kolla på det, han har arbetat som snickare i många år och bor också på Södermalm inte så långt ifrån mig. Han kan nog säga vad som behöver göras och om det är någon idé att ringa en golvläggare. Det bästa hade väl varit om han kan fixa den lilla detaljen åt mig, då hade jag tjänat in lite pengar också. Nog om det, nu tycker jag att vi rundar av och njuter av helgen!  

Du gillar kanske också...