Jag köper bra hudvårdsprodukter för massage

Hej på er alla läsare och trevligt att ni tar er tid att läsa i bloggen. Jag är väldigt duktig på att ge massage. Jag har inget företag som sysslar med detta professionellt, men på min fritid brukar jag ge vänner och bekanta en skön och välgörande massage. Jag har ändå gått en utbildning och blivit certifierad, så vi får väl se om jag startar upp någon verksamhet så småningom. Jag har kommit i kontakt med ett företag i Bromölla som heter Bi Well. Lika viktigt som att ge en bra massage, lika viktigt är det för mig att använda riktigt bra produkter. Dessa produkter, som är av högsta kvalitet, går under varunamnet Forewer. Forewer har verksamheter i mer än 150 länder, och det är produkter som innehåller den välbeprövade ingrediensen Aloe Vera. Företaget Bi Well är alltså återförsäljare av dessa fantastiska produkter. Oavsett var i Sverige du bor, så kan du gå in på Bi Wells hemsida och navigera dig fram till webb-shoppen, och där finns det mycket bra att beställa.  

När jag ger massage använder jag oftast Aloe Propolis Creme. Det finns många bra ingredienser i den här krämen som motverkar torr hud, den är mjukgörande och hudvårdande och jag älskar den härligt krämiga konsistensen som har en lätt doft av honung. Det är alltså inte enbart massage som jag ger, det blir hudvård över hela kroppen så det blir två behandlingar i en, skulle man ju kunna säga. Eftersom jag tycker att dessa produkter är så bra, så vill jag verkligen rekommendera er att gå in på hemsidan hos Bi Well. Kanske hittar du någon favorit bland dessa produkter, du också. Detta var vad jag hade på hjärtat idag. Nu önskar jag er allt gott! 

Du gillar kanske också...