Målare på Öland

Hej allesammans och välkomna till ett inlägg som kommer att handla om när jag fick hjälp att måla om huset. Det blev så himla fint och jag kände att jag borde skriva några ord om företaget som gjorde jobbet, och det är företaget Åkerbo El & Måleri AB och en av deras målare på Öland som i förra vecka blev färdig med detta jobb.  

Nu har huset fått en ny färg som jag tycker bättre om än den förra. Jag har alltid tyckt om röda hus med vita knutar, och när jag köpte mitt hus på Öland så var huset väldigt fint på alla sätt och vis, utom då att det var blått, och just blåa hus har jag haft svårt för så länge jag kan minnas. Som tur är så är ju färgen en sådan sak som det är lätt att göra någonting åt. Jag behövde i varje fall komma i kontakt med någon målare här på Öland och så fick jag veta genom en god vän att Åkerbo El & Måleri AB tydligen skulle vara ett bra företag att vända sig till när man behöver få tag i en målare på Öland. Min vän hade visserligen inte målat om sitt hus, däremot hade hon fått hjälp att måla om i köket, och när de ändå var där tapetserade de om i vardagsrummet också, och hon var mycket belåten och menade på att jag borde vända mig till dem, vilket jag gjorde och även jag är nöjd och belåten med resultatet. Därför vill jag i dagens inlägg tala om för er på Öland som behöver en målare att ni också borde anlita just Åkerbo El & Måleri AB. 

Du gillar kanske också...