P & C Massage & Spa AB

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra, att ni har haft en riktigt härlig start på veckan och att ni ser fram emot vad resten har att erbjuda er. Det här med spa i Solna med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg. Jag vill såklart vara till så stor hjälp som jag bara kan, och därför tänkte jag nu skriva ett inlägg om detta, och även tipsa er om ett företag som jag tycker om väldigt mycket. P & C Massage & Spa AB heter företaget och är ett företag som jag själv fick som tips utav en kollega till mig, som även hon vänt sig till dem och fått otroligt bra hjälp. Jag blev väldigt glad över detta tips, då jag letat efter ett liknande företag väldigt länge. Många av de företag som jag tidigare vänt mig till, har sagts kunna hjälpa mig, men har sedan visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart har känts väldigt synd.

Jag valde att överraska min pojkvän med en spaupplevelse hos P & C Massage & Spa AB för några veckor sedan, och det blev verkligen succé. Min pojkvän blev hur glad som helst och vi hade det verkligen mysigt. Vi kommer definitivt att vända oss till P & C Massage & Spa AB igen, för fler härliga spaupplevelser. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar, Köping eller Solna med omnejd att vända er till just P & C Massage & Spa AB. 

Du gillar kanske också...