Tandhygienist Janina Gröndahl

Hej på er alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag har sett att det här med tandhygienist på Södermalm är ett ämne som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här på bloggen, och jag tänkte därför att jag skulle skriva ett inlägg om just detta idag. Jag är mycket väl medveten om att ni är många som har haft svårt att hitta en tandhygienist som ni kan känna er bekväma med, och då jag har haft samma problem tidigare vill jag försöka vara till så stor hjälp som möjligt. Tandhygienist Janina Gröndahl är det företag som jag vänt mig till nu ett tag när det kommer till min tänder och tandhygien. Detta företag fick jag som tips utav en kollega till mig, som även hon varit väldigt nöjd med den hjälp som hon fått utav Tandhygienist Janina Gröndahl. Jag kände mig direkt väldigt trygg och säker med mitt val av företag, då Tandhygienist Janina Gröndahl arbetar mycket med kundservice. Hon är otroligt duktig och kunnig inom just kundservice, och såg till att under hela processen få mig lugn och bekväm. Jag tycker annars att det är jobbigt att gå till tandhygienister och tandläkare, men kände inte alls den känslan hos detta företag och denna hygienist.

Tandhygienist Janina Gröndahl arbetade efter mina förutsättningar, behov och önskemål och gav mig därför ett perfekt resultat som jag verkligen kunde vara nöjd med. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er på Södermalm, Vasastan eller Östermalm med omnejd att vända er till just Tandhygienist Janina Gröndahl, för den bästa tänkbara servicen. Nu hoppas jag att ni får en fortsatt bra vecka, så hörs vi snart igen!

Du gillar kanske också...