Värmepumpar till sommarstugan

Tjenare bloggen!

Idag tänkte jag prata lite om värmepumpar och det är för att jag tänkte använda det som värmekälla till mitt sommarhus utanför Södertälje. Egentligen vet jag inte riktigt varför jag ska ha värmepumpar utan det var farsan som sa att det är den bästa lösningen för just mitt hus och jag antar väl att han har koll på läget. Fars gubben brukar ha koll på det mesta så jag väljer att lita på honom, däremot visste han inte hur man installerar det så jag får ringa till något företag som kan hjälpa mig att välja rätt värmepumpar och som kan installera det. Jag vet inte ens om jag behöver två värmepumpar eller om det räcker med en, som ni märker så är min kunskap högst begränsad och ibland kan man ifrågasätta varför jag ens äger två fastigheter när jag inte ens vet vilken energikälla är den mest optimala. Det är väldigt tur att jag besitter många andra kunskaper istället, lite synd att jag inte har någon nytta av de kunskaperna när det kommer till mina fastigheter bara. Jag är lite mer av en tekniker när det kommer till datorer och nätverk, så är det någonting mina hus har så är det snabbt nätverk och fullutrustad teknik. Det kommer åtminstone jag långt på även om det kanske är bra att få lite värme till huset också. Jag är nöjd så länge jag slipper ha någon braskamin eller liknande, att stå och hugga ved är inte något som jag hade gjort. Det hade antagligen slutat med en katastrof och ett besök på sjukhuset, jag kan ju knappt hantera en såg hur skulle jag kunna hantera en yxa då. Jag ska faktiskt upp till stugan redan imorgon och tänkte jobba därifrån resten av veckan, så när jag publicerar nästa blogginlägg så är det från Södertälje.  

Du gillar kanske också...